Informatie en reservering

 

Voor informatie over tarieven, beschikbaarheid en/of reservering kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Voor langere periodes of specifieke verblijfswensen maken wij graag voor u een afspraak-op-maat.

Liesbeth & Bastiaan Piloo

Duinweg 14

1871 AC Schoorl

Tel: 072 – 509 1448

E-mail: info@heelenal.nl

13 + 13 =

Route per auto

Neem vanaf Amsterdam de A9 noordwaarts, ga bij Alkmaar Ringweg op richting Heiloo/Den Helder. Ga vervolgens Rijksweg N9 op richting Den Helder. Neem afslag Schoorl, volg bij de rotonde borden Schoorl en ga bij de Laanweg rechtdoor richting Schoorl centrum. Bij het kruispunt (met restaurants/uitzicht op het Klimduin) ga je linksaf tot de weg een S-bocht maakt. In die bocht is aan je rechterhand  ingang van de Boswachterij Schoorl (beschermd natuurgebied). Je ziet een houten poort. Daar begint de Klimweg. Deze is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

Je kunt met de auto bij het Centrum komen om bagage te lossen, daarna dien je te parkeren in het dorp. Betaald parkeren kost € 12,- per dag (auto-delen valt dus aan te raden). Informeer bij aankomst over eventueel onbetaald parkeren.

Met OV

Neem de trein naar Alkmaar (richting Den Helder). Op het stationsplein naar links is  bushalte J waar bus 151 stopt. Duur: ongeveer 15 minuten. Uitstappen halte Schoorl Frederikslaan.

Vertrektijden bus 151: Zie voor de vertrektijden de actuele dienstregeling van Connexxion.

Via de Laanweg loop je naar het Centrum in 20 minuten. Bij het kruispunt (supermarkt, horeca en tegenover het Klimduin) ga je linksaf tot de weg een S-bocht maakt.  In die bocht is de ingang van de Boswachterij Schoorl en begint de Klimweg. Vanaf de poort is het 350 mtr. omhoog lopen tot aan het Centrum.

Centrum Heel en Al – Duinweg 14 – 1871 AC Schoorl – Tel. 072 – 509 -1448 – info@heelenal.nl

Privacy Beleid  -Heel en Al